Tochitură de vită cu cartofi și sos Demi Glace

Ingrediente pentru10porțiiporțieportions:

  • 90g

    Sos Demi Glace Kralex

  • 1000ml

    Apă

  • 1200g

    Antricot de vită

  • 200g

    Cârnați

  • 300g

    Ciuperci

  • 1000g

    Cartofi

  • 1g

    Foi de dafin

  • 150ml

    Vin alb

  • 100ml

    Ulei

  • 5g

    Sare

  • 2g

    Piper

  • 50g

    Pătrunjel

Mod de preparare

Antricotul se curăță de pielițe și curelușă și se taie julienne. Se sotează în ulei cu un praf de sare, se adaugă vinul și se mai sotează 3 minute, se acoperă cu apă și se adaugă cartofii curățați și tăiați și foile de dafin. Când cartofii sunt fierți se adaugă cârnații și ciupercile și se lasă să scadă. Separat, aducem la fierbere 1 litru de apă, adăugăm 90 g de Sos Demi Glace Kralex și omogenizăm amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Adăugăm sosul peste carnea și legumele gătite și mai fierbem împreună 5 minute. Se servește cu pătrunjel verde tocat deasupra.