Ouă Benedict cu sos Olandez

Ingrediente pentru10porțiiporțieportions:

  • 130g

    Sos Olandez Kralex

  • 550ml

    Apă

  • 20

    Ouă

  • 300g

    Avocado

  • 200g

    Roșii uscate

  • 400g

    Pâine toast

  • 100g

    Ceapă verde

  • 50ml

    Oțet de vin alb

  • 5g

    Boia dulce

Mod de preparare

Apa se pune la fiert cu un praf de sare. Când apa dă în clocot, punem oțetul si băgăm în apă ouăle sparte în prealabil în ceșcuțe mici. Ouăle se pun pe rând pentru a-și păstra forma. Separat, aducem la fierbere 550 mililitri de apă, adăugăm 130 g de Sos Olandez Kralex și omogenizăm amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Tăiem toastul cu un cerc sau îl tăiem dreptunghi, în funcție de preferințe, prăjim toasturile pe ambele părți. Avocado și ceapa verde se spală și se curăță. Așezăm pe o farfurie toasturile, deasupra feliuțe de avocado, roșii uscate, ouăle, sosul olandez Kralex, ceapa tăiată rondele mici și boiaua dulce.

Cele mai căutate produse

Nu sunt rețete similare