Mușchi de vită cu foie gras, sparanghel și sos brun

Ingrediente pentru10porțiiporțieportions:

  • 60g

    Sos Brun Kralex

  • 550ml

    Apă

  • 2000g

    Mușchi de vită

  • 1000g

    Foie gras

  • 1000g

    Sparanghel verde

  • 100g

    Ulei

  • 100g

    Unt

Mod de preparare

Mușchiul de vită se curăță de cureluțe, pielițe, se porționează și se unge cu ulei. Separat, aducem la fierbere 550 mililitri de apă, adăugăm 60 g de Sos Brun Kralex și omogenizăm amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Blanșăm sparanghelul în apă clocotită cu un praf de sare, îl scoatem în gheață pentru șocul termic, apoi îl sotăm în unt. Mușchiul de vită îl preparăm pe grătar, după preferințe. Îl montăm pe farfurie alături de foie gras, sparanghel și sosul brun Kralex.