Ingrediente pentru10porțiiporțieportions:
- 60g
Sos Brun Kralex
- 550ml
Apă
- 2000g
Mușchi de vită
- 1000g
Foie gras
- 1000g
Sparanghel verde
- 100g
Ulei
- 100g
Unt
Mod de preparare
Mușchiul de vită se curăță de cureluțe, pielițe, se porționează și se unge cu ulei. Separat, aducem la fierbere 550 mililitri de apă, adăugăm 60 g de Sos Brun Kralex și omogenizăm amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Blanșăm sparanghelul în apă clocotită cu un praf de sare, îl scoatem în gheață pentru șocul termic, apoi îl sotăm în unt. Mușchiul de vită îl preparăm pe grătar, după preferințe. Îl montăm pe farfurie alături de foie gras, sparanghel și sosul brun Kralex.