Escalop de pui cu cream sos ciuperci și usturoi

Ingrediente pentru10porțiiporțieportions:

  • 180g

    Cream sos Kralex

  • 1000ml

    Apă

  • 1500g

    Piept de pui

  • 300g

    Ciuperci

  • 10g

    Usturoi

  • 50g

    Pătrunjel

  • 100g

    Făină

  • 100ml

    Ulei

  • 10g

    Sare

  • 2g

    Piper

Mod de preparare

Se aduce la fierbere 1 litru de apă, adăugăm 180 g de Cream Sos Kralex și omogenizăm amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Pieptul de pui se taie felii, se condimentează cu sare și piper, se trece prin făină și se prăjește în ulei pe ambele părți. Se scurge excesul de ulei, se adaugă usturoiul tocat mărunt și ciupercile tăiate feliuțe. Când sunt gata, adăugăm Cream Sosul Kralex și mai fierbem 2 minute. Se servește cu pătrunjel tocat deasupra.