Ingrediente pentru10porțiiporțieportions:
- 180g
Cream sos Kralex
- 1000ml
Apă
- 1500g
Piept de pui
- 300g
Ciuperci
- 10g
Usturoi
- 50g
Pătrunjel
- 100g
Făină
- 100ml
Ulei
- 10g
Sare
- 2g
Piper
Mod de preparare
Se aduce la fierbere 1 litru de apă, adăugăm 180 g de Cream Sos Kralex și omogenizăm amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Pieptul de pui se taie felii, se condimentează cu sare și piper, se trece prin făină și se prăjește în ulei pe ambele părți. Se scurge excesul de ulei, se adaugă usturoiul tocat mărunt și ciupercile tăiate feliuțe. Când sunt gata, adăugăm Cream Sosul Kralex și mai fierbem 2 minute. Se servește cu pătrunjel tocat deasupra.