Ciorbă de vită

Ingrediente pentru10porțiiporțieportions:

  • 60g

    Supa de vita kralex

  • 6000ml

    Apă

  • 10g

    Kralex savoarea borșului

  • 1000g

    Pulpă de vită

  • 200g

    Ceapă

  • 200g

    Morcov

  • 200g

    Ţelină

  • 150g

    Ardei gras

  • 300g

    Cartofi

  • 400g

    Roșii conservă (cuburi)

  • 50g

    Leuștean

Mod de preparare

Pulpa de vită se taie în bucăți potrivite și se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Legumele se curăță , se spală și se taie cuburi. Leușteanul se spală și se taie mărunt. Când carnea este fiartă, se adaugă supa de vită Kralex, ceapa, morcovul, țelina. După 10 minute adăugam cartofii și ardeiul gras. Când legumele sunt fierte. adăugăm Kralex savoarea borșului și roșiile cuburi. Se servește cu leuștean tocat.