Ingrediente pentru10porțiiporțieportions:
- 60g
Supa de vita kralex
- 6000ml
Apă
- 10g
Kralex savoarea borșului
- 1000g
Pulpă de vită
- 200g
Ceapă
- 200g
Morcov
- 200g
Ţelină
- 150g
Ardei gras
- 300g
Cartofi
- 400g
Roșii conservă (cuburi)
- 50g
Leuștean
Mod de preparare
Pulpa de vită se taie în bucăți potrivite și se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Legumele se curăță , se spală și se taie cuburi. Leușteanul se spală și se taie mărunt. Când carnea este fiartă, se adaugă supa de vită Kralex, ceapa, morcovul, țelina. După 10 minute adăugam cartofii și ardeiul gras. Când legumele sunt fierte. adăugăm Kralex savoarea borșului și roșiile cuburi. Se servește cu leuștean tocat.