Ingrediente pentru10porțiiporțieportions:
- 60g
Ciorba de legume Kralex
- 4000ml
Apă
- 200g
Ceapă
- 200g
Mazăre
- 100g
Fasole verde
- 100g
Ardei gras
- 200g
Morcov
- 200g
Ţelină
- 300g
Cartofi
- 10g
Kralex savoarea borșului
- 400g
Roșii cuburi
- 50ml
Ulei floarea soarelui
- 50g
Verdeață (pătrunjel)
Mod de preparare
Legumele se curăță, se spală. Ceapa, ardeiul gras, morcovul, țelina se taie cuburi mici și se sotează în ulei. Când sunt sotate, se adaugă apa, mazărea, fasolea verde și cartofii tăiați cuburi mari și Supa de Legume Kralex. După aproximativ 10 minute de fierbere, adăugam Kralex Savoarea Borșului și roșiile tăiate cuburi. Când ciorba este gata, o servim cu pătrunjel verde tocat deasupra.