Ciorbă de legume

Ingrediente pentru10porțiiporțieportions:

  • 60g

    Ciorba de legume Kralex

  • 4000ml

    Apă

  • 200g

    Ceapă

  • 200g

    Mazăre

  • 100g

    Fasole verde

  • 100g

    Ardei gras

  • 200g

    Morcov

  • 200g

    Ţelină

  • 300g

    Cartofi

  • 10g

    Kralex savoarea borșului

  • 400g

    Roșii cuburi

  • 50ml

    Ulei floarea soarelui

  • 50g

    Verdeață (pătrunjel)

Mod de preparare

Legumele se curăță, se spală. Ceapa, ardeiul gras, morcovul, țelina se taie cuburi mici și se sotează în ulei. Când sunt sotate, se adaugă apa, mazărea, fasolea verde și cartofii tăiați cuburi mari și Supa de Legume Kralex. După aproximativ 10 minute de fierbere, adăugam Kralex Savoarea Borșului și roșiile tăiate cuburi. Când ciorba este gata, o servim cu pătrunjel verde tocat deasupra.