Tochitură de vită cu cartofi și sos Demi Glace

Mod de preparare

Antricotul se curăță de pielițe și curelușă și se taie julienne. Se sotează în ulei cu un praf de sare, se adaugă vinul și se mai sotează 3 minute, se acoperă cu apă și se adaugă cartofii curățați și tăiați și foile de dafin. Când cartofii sunt fierți se adaugă cârnații și ciupercile și se lasă să scadă. Separat, aducem la fierbere 1 litru de apă, adăugăm 90 g de Sos Demi Glace Kralex și omogenizăm amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Adăugăm sosul peste carnea și legumele gătite și mai fierbem împreună 5 minute. Se servește cu pătrunjel verde tocat deasupra.

Mușchi de vită cu sos de piper verde

Mod de preparare

Mușchiul de vită se curăță de curelușe, pielițe, se porționează și se unge cu ulei. Separat, aducem la fierbere 500 mililitri de apă, adăugăm 100 g de  Sos de Piper Verde Kralex și omogenizăm  amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Mușchiul de vită îl preparăm pe grătar, dup preferințe. Se montează pe platou cu  sos de Piper Verde Kralex și salata rucola.

Mușchi de vită cu foie gras, sparanghel și sos brun

Mod de preparare

Mușchiul de vită se curăță de cureluțe, pielițe, se porționează și se unge cu ulei. Separat, aducem la fierbere 550 mililitri de apă, adăugăm 60 g de Sos Brun Kralex și omogenizăm amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Blanșăm sparanghelul în apă clocotită cu un praf de sare, îl scoatem în gheață pentru șocul termic, apoi îl sotăm în unt. Mușchiul de vită îl preparăm pe grătar, după preferințe. Îl montăm pe farfurie alături de foie gras, sparanghel și sosul brun Kralex.

Ciorbă de vită

Mod de preparare

Pulpa de vită se taie în bucăți potrivite și se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Legumele se curăță , se spală și se taie cuburi. Leușteanul se spală și se taie mărunt. Când carnea este fiartă, se adaugă supa de vită Kralex, ceapa, morcovul, țelina. După 10 minute adăugam cartofii și ardeiul gras. Când legumele sunt fierte. adăugăm Kralex savoarea borșului și roșiile cuburi. Se servește cu leuștean tocat.