Aripioare de pui cu sos Zingara

Mod de preparare

Aripioarele de pui se curăță de pene, se spală și se porționează. Se amestecă cu marinata obținută din sare, piper, ulei. Se pun în tavă cu puțină apă și se introduc la cuptor pentru 45 minute la 170 grade. Separat, aducem la fierbere 1 litru de apă, adăugam 160 g de Sos Zingara Kralex și omogenizăm  amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Adaugăm sosul peste carne și mai fierbem împreună 5 minute.

Piept de pui cu sos curry

Mod de preparare

Se aduce la fierbere 1 litru de apă, adăugăm 150 g de Sos Curry Kralex și omogenizăm amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Pieptul de pui se taie cuburi sau julienne, se condimentează cu sare și piper, se sotează în tigaia încinsă cu ulei, se scurge excesul de ulei, se adaugă Sosul Curry Cream Kralex și mai fierbem 2 minute. Se servește cu pătrunjel tocat deasupra.

Escalop de pui cu cream sos ciuperci și usturoi

Mod de preparare

Se aduce la fierbere 1 litru de apă, adăugăm 180 g de Cream Sos Kralex și omogenizăm amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Pieptul de pui se taie felii, se condimentează cu sare și piper, se trece prin făină și se prăjește în ulei pe ambele părți. Se scurge excesul de ulei, se adaugă usturoiul tocat mărunt și ciupercile tăiate feliuțe. Când sunt gata, adăugăm Cream Sosul Kralex și mai fierbem 2 minute. Se servește cu pătrunjel tocat deasupra.

Supă de pui cu tăiței

Mod de preparare

Puiul se taie bucăți potrivite și se pune la fiert în apă cu un praf de sare. Se spumează. Morcovul se curăță și se dă prin răzătoare, ardeiul gras se curăță de semințe și se taie julienne. Pătrunjelul se spală și se taie mărunt. Când carnea este fiartă, adăugăm morcovul și ardeiul gras, apoi adăugăm supa de pui Kralex pentru înnobilarea gustului delicios. Când și legumele sunt fierte, adăugăm tăițeii și fierbem circa 3 minute. Adăugăm pătrunjelul și supa-i gata de servit.