Piept de pui cu sos Paprika și Spatzle

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cuburi, se sotează în uleiul încins. Pentru Spatzle se bat ouăle cu mixerul vertical, adăugam făina treptat și sare după gust, amestecând până obținem un aluat molcuț. Formăm galuștele cu ajutorul unei lingurițe umezite sau a unui aparat special (răzătoare de găluște). Galuștele astfel formate se adaugă într-un vas cu apă clocotită în care am pus puțină sare. Separat, aducem la fierbere 1 litru de apă, adăugăm 150 g de Sos Paprika Cream Kralex și omogenizăm amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Adăugăm sosul peste carne și mai fierbem împreună 5 minute. Se servește alături de Spatzle trase în unt cu patrunjel verde tocat deasupra.

Chifteluțe marinate cu sos de roșii provenҫale

Mod de preparare

Legumele se curăță și se spală. Carnea tocată se amestecă cu ouăle, ceapa tăiată mărunt, morcovul ras, cartoful ras și stors, pâinea înmuiată și stoarsă, mărarul tocat, usturoiul ras, sare și piper. Se formează sfere care se trec prin făină și se prăjesc în ulei. Separat, aducem la fierbere 1, 2 litri de apă, adăugam 140 g de Sos de Roșii Provenҫale Kralex și omogenizăm amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Se adaugă chifteluțele peste sos și se mai fierb împreună 5 minute la foc lent. Se servesc cu pătrunjel verde tocat.