Sos de roșii provençale

Sos de roșii provençale
Un sos ideal de utilizat la supa de roșii și supa cremă de roșii cu busuioc dar poate fi folosit și ca sos de roșii utilizat în diferite aplicații spre exemplu: preparate din carne de pasăre (pui cu sos de roșii, ostropel de pui), pizza (sos de roșii de pus pe blat), preparate din carne de vită (vită la cuptor în sos tomat), preparate din carne de porc (piept de porc cu sos de roșii la cuptor, tocănita de porc), carne tocată (chifteluțe de pui sau porc marinate), legume(legume sote cu sos de rosii provencale), paste(penne cu sos de rosii provencale), preparate din carne de oaie(pulpa de oaie la cuptor cu sos provencale).

Categorie:
Tipuri de preparate
Legume Paste Pui Peste Porc Vită Oaie
Informații produs
  • Mod de ambalare Găleată de plastic
  • Greutate 2 kg
  • Termen de valabilitate 16 luni
  • Dozaj g/l 140
  • L/Kg preparat final 16,3
  • Gramaj recomandat/ Porție recomandată g/ml 60
  • Nr. porții preparate 272
  • Temperatură, transport, depozitare Maxim 25° C
  • Valoare energetică 1423 kj/339 kcal