Ciorbă de vită

Mod de preparare

Pulpa de vită se taie în bucăți potrivite și se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Legumele se curăță , se spală și se taie cuburi. Leușteanul se spală și se taie mărunt. Când carnea este fiartă, se adaugă supa de vită Kralex, ceapa, morcovul, țelina. După 10 minute adăugam cartofii și ardeiul gras. Când legumele sunt fierte. adăugăm Kralex savoarea borșului și roșiile cuburi. Se servește cu leuștean tocat.

Supă de pui cu tăiței

Mod de preparare

Puiul se taie bucăți potrivite și se pune la fiert în apă cu un praf de sare. Se spumează. Morcovul se curăță și se dă prin răzătoare, ardeiul gras se curăță de semințe și se taie julienne. Pătrunjelul se spală și se taie mărunt. Când carnea este fiartă, adăugăm morcovul și ardeiul gras, apoi adăugăm supa de pui Kralex pentru înnobilarea gustului delicios. Când și legumele sunt fierte, adăugăm tăițeii și fierbem circa 3 minute. Adăugăm pătrunjelul și supa-i gata de servit.

Ciorbă de legume

Mod de preparare

Legumele se curăță, se spală. Ceapa, ardeiul gras, morcovul, țelina se taie cuburi mici și se sotează în ulei. Când sunt sotate, se adaugă apa, mazărea, fasolea verde și cartofii tăiați cuburi mari și Supa de Legume Kralex. După aproximativ 10 minute de fierbere, adăugam Kralex Savoarea Borșului și roșiile tăiate cuburi. Când ciorba este gata, o servim cu pătrunjel verde tocat deasupra.

Supă cremă de sparanghel alb

Mod de preparare

Se aduce apa în punctul de fierbere. Se adaugă baza pentru supa cremă de sparanghel Kralex. Fierbem aproximativ 3 minute pentru omogenizare. Se servește cu piper verde măcinat și crutonul de pâine. Se mai pot adăuga muguri de sparanghel, decor microplante.