Mod de preparare
Se sotează carnea în ulei de măsline până capătă o textură brună. Separat, se amestecă sosul bolognese Kralex cu 2l apă, se pune peste carnea de vită tocată și se lasă să scadă până se omogenizează și se leagă. Separat, punem untul într-o crăticioară la foc lent pentru a se topi, adăugăm făină amestecând în continuu, adăugăm treptat laptele pentru a-l încorpora, sare, piper, nucșoară, rezultand sosul Bechamel. Apa se pune la fiert cu un praf de sare. Când apa dă în clocot, se pun foile de lasagna și se fierb cât să rămână al dente. Punem un strat de sos bechamel pe fundul tăvii, adăugăm foile de lasagna apoi un strat de ragu bolognese (rezultat din sosul bolognese Kralex și carnea tocată de vită), repetăm operațiunea încă o dată, apoi punem deasupra un strat de foi de lasagna , peste ele sos bechamel și băgăm tava la cuptorul încins la 160 de grade timp de 45 de minute. Se servește alături de parmezan ras.