Cotlete de berbecuț frăgezite

Mod de preparare

Cotletele de berbecuț se spală, se curăță de pielițe și se porționează. Separat, fragezinul se dizolvă în apă. În această soluție se adaugă cotletele și se masează manual timp de 3 minute. Se lasă la frigider timp de minim 5 ore. Se prepară, după preferințe, la gratar sau la cuptor.

Cele mai căutate produse

Nu sunt rețete similare

Aripioare de pui cu sos Zingara

Mod de preparare

Aripioarele de pui se curăță de pene, se spală și se porționează. Se amestecă cu marinata obținută din sare, piper, ulei. Se pun în tavă cu puțină apă și se introduc la cuptor pentru 45 minute la 170 grade. Separat, aducem la fierbere 1 litru de apă, adăugam 160 g de Sos Zingara Kralex și omogenizăm  amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Adaugăm sosul peste carne și mai fierbem împreună 5 minute.

Piept de pui cu sos Paprika și Spatzle

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cuburi, se sotează în uleiul încins. Pentru Spatzle se bat ouăle cu mixerul vertical, adăugam făina treptat și sare după gust, amestecând până obținem un aluat molcuț. Formăm galuștele cu ajutorul unei lingurițe umezite sau a unui aparat special (răzătoare de găluște). Galuștele astfel formate se adaugă într-un vas cu apă clocotită în care am pus puțină sare. Separat, aducem la fierbere 1 litru de apă, adăugăm 150 g de Sos Paprika Cream Kralex și omogenizăm amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Adăugăm sosul peste carne și mai fierbem împreună 5 minute. Se servește alături de Spatzle trase în unt cu patrunjel verde tocat deasupra.

Tochitură de vită cu cartofi și sos Demi Glace

Mod de preparare

Antricotul se curăță de pielițe și curelușă și se taie julienne. Se sotează în ulei cu un praf de sare, se adaugă vinul și se mai sotează 3 minute, se acoperă cu apă și se adaugă cartofii curățați și tăiați și foile de dafin. Când cartofii sunt fierți se adaugă cârnații și ciupercile și se lasă să scadă. Separat, aducem la fierbere 1 litru de apă, adăugăm 90 g de Sos Demi Glace Kralex și omogenizăm amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Adăugăm sosul peste carnea și legumele gătite și mai fierbem împreună 5 minute. Se servește cu pătrunjel verde tocat deasupra.

Chifteluțe marinate cu sos de roșii provenҫale

Mod de preparare

Legumele se curăță și se spală. Carnea tocată se amestecă cu ouăle, ceapa tăiată mărunt, morcovul ras, cartoful ras și stors, pâinea înmuiată și stoarsă, mărarul tocat, usturoiul ras, sare și piper. Se formează sfere care se trec prin făină și se prăjesc în ulei. Separat, aducem la fierbere 1, 2 litri de apă, adăugam 140 g de Sos de Roșii Provenҫale Kralex și omogenizăm amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Se adaugă chifteluțele peste sos și se mai fierb împreună 5 minute la foc lent. Se servesc cu pătrunjel verde tocat.

Mușchi de vită cu sos de piper verde

Mod de preparare

Mușchiul de vită se curăță de curelușe, pielițe, se porționează și se unge cu ulei. Separat, aducem la fierbere 500 mililitri de apă, adăugăm 100 g de  Sos de Piper Verde Kralex și omogenizăm  amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Mușchiul de vită îl preparăm pe grătar, dup preferințe. Se montează pe platou cu  sos de Piper Verde Kralex și salata rucola.

Piept de pui cu sos curry

Mod de preparare

Se aduce la fierbere 1 litru de apă, adăugăm 150 g de Sos Curry Kralex și omogenizăm amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Pieptul de pui se taie cuburi sau julienne, se condimentează cu sare și piper, se sotează în tigaia încinsă cu ulei, se scurge excesul de ulei, se adaugă Sosul Curry Cream Kralex și mai fierbem 2 minute. Se servește cu pătrunjel tocat deasupra.

Mușchi de vită cu foie gras, sparanghel și sos brun

Mod de preparare

Mușchiul de vită se curăță de cureluțe, pielițe, se porționează și se unge cu ulei. Separat, aducem la fierbere 550 mililitri de apă, adăugăm 60 g de Sos Brun Kralex și omogenizăm amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Blanșăm sparanghelul în apă clocotită cu un praf de sare, îl scoatem în gheață pentru șocul termic, apoi îl sotăm în unt. Mușchiul de vită îl preparăm pe grătar, după preferințe. Îl montăm pe farfurie alături de foie gras, sparanghel și sosul brun Kralex.

Escalop de pui cu cream sos ciuperci și usturoi

Mod de preparare

Se aduce la fierbere 1 litru de apă, adăugăm 180 g de Cream Sos Kralex și omogenizăm amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Pieptul de pui se taie felii, se condimentează cu sare și piper, se trece prin făină și se prăjește în ulei pe ambele părți. Se scurge excesul de ulei, se adaugă usturoiul tocat mărunt și ciupercile tăiate feliuțe. Când sunt gata, adăugăm Cream Sosul Kralex și mai fierbem 2 minute. Se servește cu pătrunjel tocat deasupra.

Somon la cuptor pe sparanghel și roșii cherry cu sos lemon butter

Mod de preparare

Somonul se porționează și se asezonează cu sare și piper proaspăt măcinat. Se așează într-o tavă cu hârtie de copt și se introduce la cuptor pentru 20 de minute, la 170 de grade. Blanșăm sparanghelul în apă clocotită cu un praf de sare, îl scoatem în gheață pentru șocul termic, apoi îl sotăm alături de roșiile cherry în unt. Separat, aducem la fierbere 550 mililitri de apă, adăugăm 80 g de Sos Lemon Butter Kralex și omogenizăm amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Așezăm sparanghelul în mijlocul farfuriei cu roșiile cherry, deasupra somonul ornat cu feliile de lămâie. Servim totul alături de sosul lemon butter Kralex.

Cele mai căutate produse

Nu sunt rețete similare

Lasagna

Mod de preparare

Se sotează carnea în ulei de măsline până capătă o textură brună. Separat, se amestecă sosul bolognese Kralex cu 2l apă, se pune peste carnea de vită tocată și se lasă să scadă până se omogenizează și se leagă. Separat, punem untul într-o crăticioară la foc lent pentru a se topi, adăugăm făină amestecând în continuu, adăugăm treptat laptele pentru a-l încorpora, sare, piper, nucșoară, rezultand sosul Bechamel. Apa se pune la fiert cu un praf de sare. Când apa dă în clocot, se pun foile de lasagna și se fierb cât să rămână al dente. Punem un strat de sos bechamel pe fundul tăvii, adăugăm foile de lasagna apoi un strat de ragu bolognese (rezultat din sosul bolognese Kralex și carnea tocată de vită), repetăm operațiunea încă o dată, apoi punem deasupra un strat de foi de lasagna , peste ele sos bechamel și băgăm tava la cuptorul încins la 160 de grade timp de 45 de minute. Se servește alături de parmezan ras.

Spagheti carbonara

Mod de preparare

Apa se pune la fiert cu un praf de sare. Când apa dă în clocot se pun pastele și se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Separat, aducem la fierbere 2 litri de apă, adăugam 400g de Sos carbonara Kralex și omogenizăm pentru aproximativ 3 minute. Sotăm pancetta în ulei de măsline, adăugăm sosul Kralex, peste punem pastele fierte. Încorporăm pastele în sos și servim pastele carbonara cu parmezan deasupra.

Cele mai căutate produse