Tochitură de vită cu cartofi și sos Demi Glace

Mod de preparare

Antricotul se curăță de pielițe și curelușă și se taie julienne. Se sotează în ulei cu un praf de sare, se adaugă vinul și se mai sotează 3 minute, se acoperă cu apă și se adaugă cartofii curățați și tăiați și foile de dafin. Când cartofii sunt fierți se adaugă cârnații și ciupercile și se lasă să scadă. Separat, aducem la fierbere 1 litru de apă, adăugăm 90 g de Sos Demi Glace Kralex și omogenizăm amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Adăugăm sosul peste carnea și legumele gătite și mai fierbem împreună 5 minute. Se servește cu pătrunjel verde tocat deasupra.

Chifteluțe marinate cu sos de roșii provenҫale

Mod de preparare

Legumele se curăță și se spală. Carnea tocată se amestecă cu ouăle, ceapa tăiată mărunt, morcovul ras, cartoful ras și stors, pâinea înmuiată și stoarsă, mărarul tocat, usturoiul ras, sare și piper. Se formează sfere care se trec prin făină și se prăjesc în ulei. Separat, aducem la fierbere 1, 2 litri de apă, adăugam 140 g de Sos de Roșii Provenҫale Kralex și omogenizăm amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Se adaugă chifteluțele peste sos și se mai fierb împreună 5 minute la foc lent. Se servesc cu pătrunjel verde tocat.

Escalop de pui cu cream sos ciuperci și usturoi

Mod de preparare

Se aduce la fierbere 1 litru de apă, adăugăm 180 g de Cream Sos Kralex și omogenizăm amestecând cu un tel pentru aproximativ 3 minute. Pieptul de pui se taie felii, se condimentează cu sare și piper, se trece prin făină și se prăjește în ulei pe ambele părți. Se scurge excesul de ulei, se adaugă usturoiul tocat mărunt și ciupercile tăiate feliuțe. Când sunt gata, adăugăm Cream Sosul Kralex și mai fierbem 2 minute. Se servește cu pătrunjel tocat deasupra.

Ciorbă de vită

Mod de preparare

Pulpa de vită se taie în bucăți potrivite și se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Legumele se curăță , se spală și se taie cuburi. Leușteanul se spală și se taie mărunt. Când carnea este fiartă, se adaugă supa de vită Kralex, ceapa, morcovul, țelina. După 10 minute adăugam cartofii și ardeiul gras. Când legumele sunt fierte. adăugăm Kralex savoarea borșului și roșiile cuburi. Se servește cu leuștean tocat.

Supă de pui cu tăiței

Mod de preparare

Puiul se taie bucăți potrivite și se pune la fiert în apă cu un praf de sare. Se spumează. Morcovul se curăță și se dă prin răzătoare, ardeiul gras se curăță de semințe și se taie julienne. Pătrunjelul se spală și se taie mărunt. Când carnea este fiartă, adăugăm morcovul și ardeiul gras, apoi adăugăm supa de pui Kralex pentru înnobilarea gustului delicios. Când și legumele sunt fierte, adăugăm tăițeii și fierbem circa 3 minute. Adăugăm pătrunjelul și supa-i gata de servit.